Find dit lokale og miljøgodkendte autogenbrug i Nordsjælland

13 november 2020 Silje Hansen

Hvis du ejer en ældre bil, som ikke virker, eller en bil der ikke kan synes, er den stadig penge værd. Det er ikke altid, at det kan svare sig at begynde at reparere på den gamle bil, men her er der i stedet mulighed for, at du kan få udbetalt en fin skrotpræmie. Det er muligt, da staten og bilproducenterne sammen tager et ansvar i at sikre, at bilerne bliver nedbrudt på en miljøvenlig måde. Det vil sige, at bilerne bliver gennemgået, og de dele på bilen, som kan genbruges, bliver taget fra og brugt til andre biler.

For at kunne få udbetalt en skrotpræmie for din gamle bil, er det vigtigt at du besøger et miljøgodkendt autogenbrug. Hvis ikke du vælger et miljøgodkendt autogenbrug, kan du ikke være sikker på at du får udbetalt skrotpræmien. Her kan det godt komme til at koste dig penge at få skrottet din bil.

Hvilke krav skal opfyldes for at få udbetalt en skrotpræmie?

Der er visse få krav som din bil skal leve op til, før du kan få udbetalt en skrotpræmie for bilen. Det kræver blandt andet, at bilen senest er afmeldt juli år 2000. Herudover må bilen maksimalt veje op til 3.500 kg, hvor der er plads til 9 personer inkl. føreren. Bilen skal have været dækket af minimum en ansvarsforsikring inden pladerne er blevet afmeldt på bilen. 

Hvis ovenstående kriterier er noget som du kan nikke genkendende til ved din egen bil, så er du godt på vej til at få udbetalt skrotpræmien for din gamle bil.

Find et miljøgodkendt autogenbrug i Nordsjælland

Hvis du er på jagt efter et miljøgodkendt autogenbrug i Nordsjælland, kan vi hjælpe dig godt på vej. Her kan vi give de varmeste anbefalinger for at besøge kroghsautogenbrug.dk. Hvis du ønsker at bilen skal afhentes, kan du også få hjælp til det. 

Flere Nyheder