Find tilbud på billig gulvafslibning i København

13 February 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når et trægulv bliver så slidt, at det ikke længere kan blive pænt ved almindelig gulv vask, skal der ofte en gulvafslibning til.de fleste trægulve kan tåle en gulvafslibning, som er blandt de mere skånsomme måder hvorpå du kan fjerne det øverste lag af træværkets overflade.

I modsætning til en gulvafhøvling, som skræller op til en halv centimeter af gulvets overflade ved hjælp af skarpe kniv skær, slibes blot 1 – 2 millimeter af træværket, når du i stedet vælger en gulvafslibning. Du kan komme rigtig langt med en gulvafslibning, når det handler om at få et slidt og trist trægulv til at stråle på ny. Og så behøver det ikke engang at koste spidsen af en jetjager at få sit trægulv afslebet.

Kan jeg selv slibe mit gulv?

Det er selvfølgelig muligt selv at forestå sin gulvafslibning. Det er blot sjældent at det kan betale sig. Når du vælger at foretage en gulvafslibning på egen hånd, skal du først og fremmest ud og leje en gulvafslibnings maskine. Du skal selv stå for transporten af det tunge maskineri – og du skal også selv indkøbe diverse materialer og ekstra udstyr, som skal anvendes i forbindelse med gulvafslibningen og den efterfølgende behandling af gulvet.

Dette betyder i praksis, at du skal købe slibe plader i sandpapir, klude, børster og malerruller, og du skal selv indkøbe lak, lud, sæbe, olie eller maling i de mængder, som skal til for at dække dit gulv. Og så er der selvfølgelig selve arbejdet med gulvafslibning, som både er hårdt og tidskrævende.

Hvem kan hjælpe mig med en billig gulvafslibning?

I stedet kan du vælge at få hjælp fra professionelt hold. Hos Gulvkanonen kan du altid få et rigtig godt tilbud på en grundig og effektiv gulvafslibning, som ikke vil koste dig særligt meget mere end hvis du selv skulle gøre hele arbejdet. Læs mere på Gulvkanonen.dk

More articles