Forkæl dig selv med lækkert, forførende lingeri

03 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

Vil du gerne virke mere fræk og sexet til hverdag og ved særlige lejligheder? Så kan du med fordel anskaffe en samling af lækkert lingeri.

Hvad er lingeri?

Lingeri er en fælles betegnelse for alt hvad der hører til i kategorien frækt undertøj – og så lidt til. I lingeri afdelingen i et hvilket som helst velassorteret stormagasin finder du selvfølgelig BHer og trusser – gerne i matchende sæt. Du kan også købe de enkelte dele hver for sig og dermed selv sammensætte dit BH sæt således at såvel BH som trusser passer til din krop. Du finder samtidig såvel strømpebukser som selvsiddende strømper og måske endda fine hofteholdere til at holde strømperne på plads.

Der ud over findes der mange andre former for intim beklædning under betegnelsen lingeri. Flotte body suits, playsuits og catsuits med blonder, lacings og andre frække detaljer kan også findes i visse lingeri forretninger, lige som de kropsnære korsetter og corsager rettelig har sin plads sammen med det øvrige lingeri.

Det samme gælder teddys, roll ons, chemiser og andre fine og forførende overdele. Og visse kimonoer har også status af lingeri, lige som du i online lingeri butikker kan købe kjoler som er særligt tiltænkt fræk forførelse.

Hvor kan jeg købe lingeri?

Du kan selvfølgelig vælge ta købe dit lingeri i en decideret lingeri butik, eller i lingeri afdelingen i dit lokale stormagasin. Ulempen ved at købe lingeri i fysiske forretninger er blot at udvalget sjældent er særligt stort, hverken når det gælder modeller eller størrelser. Der er trods alt kun begrænset plads i en fysisk forretning – og derfor kan det godt betale sig at handle online. Især hvis du tilhører gruppen af kurvede kvinder, som har svært ved at passe standard størrelserne, eller skal bruge en særlig BH model.

Du kan finde flot lingeri fra kendte brands på hjemmesiden love-lingeri.dk

More articles