Forskøn dit hjem, med kvD

21 July 2020 Athene Eriksen

editorial

Design dit hjem – Kun fantasien sætter grænser 

Siden 2010 har vi ladet inspirationen råde og skabt et stort sortiment, af innovative og moderne møbler og interiør. De byggesten som vi har bygget vores firma op på, er kærlighed til design, kvalitet og godt håndværk. Hvis du har en passion for indretning og decor, så er disse kollektioner af brugbar kunst, måske lige det du søger. Vores koncept er minimalistisk, i bløde og sarte farver og måske vigtigst af alt, det er funktionelt.

Vi ønsker at give vores kunder det bedste af alt og derfor er alle vore designs gennemtænkte til dit behov og komfort, inden produktionen bliver sat i gang. Vi vil ikke blot forskønne udseendet af dit hjem, vi vil forbedre din livskvalitet.

Derfor bliver vores sortiment nøje forarbejdet i de rette materialer, de rette farver og af de rette håndværkere. På den måde kan vi altid sikre dig en smuk investering i dit hjem, som du vil have glæde af i mange år fremadrettet. 

Vores hjem er vores tempel, der hvor vi kan slappe af og brug tid på os selv og vores kære. Derfor er atmosfæren i vores bolig altafgørende, for vores generelle velbefindende. Vi vil gerne hjælpe dig til at fornye udseendet af dit hjem med kreative og nyskabende designs, som kan give dig ny inspiration i hverdagen.

Vores gennemgående minimalistiske træk, gør det nemt at kombinere og tilføre detaljer og bevarer stadig den overordnede fremtoning af dit hjem. Rene linjer og alsidighed, er noget af det som kendetegner vores personlige stilart og vi er stolte af i dag, at være et af de ledende interiørbrands i Skandinavien. 

Ønsker du at finde ny inspiration til møbler, interiør eller accessories til dig hjem? Så kan du med fordel se mere på MøbelNord’s hjemmeside, hvor du vil kunne finde meget mere af dette. https://mobelnord.dk/collections/hubsch

More articles