Glæd dig selv eller en anden med et flot smykke

31 July 2021 Tina Høy

editorial

Elsker du smykker og vil gerne kigge på dem i ro og mag i stedet for i en smykkebutik, hvor de fremvises, og der står en ekspedient og kigger med? Og ønsker du så stort udvalg som muligt? Så prøv at se på smykker på nettet.

Hvis du foretrækker nogle bestemte mærker, kan du fx se på Bonell’s Smykker, der fx fører anerkendte og populære mærker som Seiko, Blossom, Pernille Corydon, Gucci og mange andre.

De eksklusive smykker

Der er smykker for enhver smag hos Bonell’s Smykker, da der både er eksklusive smykker fra Dulong, Ole Lyngaard og Georg Jensen, specialdesignede, der kun fås hos dem samt diverse guld- og sølvvarer. De rådgiver selvfølgelig også i valget af vielsesringe.

Hvis du søger en ekstraordinær flot ring, kan du se på Bonell’s Smykker, der har ringen Lotus af Ole Lynggaard. Måske er den til dig selv, måske en gave til kvinden i dit liv, og du vil muligvis give hende den smukkeste gave, hun nogensinde har fået. Det er da en rekord, man gerne vil eje, ikke? Den skal ses og kan nærmest ikke beskrives, men den er i 18kt. smuk rødguld med en grå månesten.

Smykker er de bedste gaver

En mere overkommelig gave prismæssigt, men meget smuk, også indeholdende månesten, er Maanesten Dorith halskæde i forgyldt sølv. Den koster 450 kr. og er enkelt, men meget elegant og smuk og vil klæde enhver hals eller beklædning.

På Bonell’s Smykkers hjemmeside kan du både se deres udvalgte varer og de mest solgte, så du hurtigt får et overblik over de mest populære smykker – for det er der en grund til, de er. Her kan du finde et par øreringe, du godt kan forsvare at købe til dig selv for kun 350 kr., der er formet som solen, i guld (forgyldt sølv), som hænger ned fra øret og pynter flot, hvis du har kort hår eller håret sat op.

Bonell’s Smykker har også masser af gaveartikler som fx fyldepenne, Georg Jensen juleuro, bestik osv. Hvis du vil besøge butikken fysisk, bor de i Fields på plan 1. De har mange urmærker og er Danmarks største Tag Heuer-forhandler.

 

More articles