Gode fifs til malerprojektet

17 October 2021 Steffen Petersen

editorial

Hvis du skal i gang med et malerprojekt i dit hjem, så er der nogle gode tips, som du kan få med på vejen. Det har vi skrevet om i dette indlæg. Hvis du synes det lyder interessant, så kan du læse videre her.

 

 

1. Find det rette maling

Der er faktisk forskel på de forskellige typer af maling. Der er både udendørs – og indendørsmaling. Der er faktisk også maling til behandling af dine vægge, samt maling til dit loft. Så der er rigeligt, du skal være opmærksom på, når du står nede i din lokale malerforretning. Maling kommer også i forskellig slags kvalitet. Så jo mere du giver for det, desto bedre. Du kan også finde maling, der er egnet til træ. Så får dit træ en mere blankere overflade.

 

2. Sæt godt med tid af

Du skal have sat godt med tid af til dit malerprojekt. Du skal have dækket dine ting af, så du ikke får maling på dine fine nye sofa eller på dit smukke trægulv. Du kan købe diverse afdækningspapir til dit malerprojekt. Ellers kan du ganske enkelt også bare bruge aviser. Du skal også huske at få vasket godt af, altså det du skal have malet. Det lyder nok lidt specielt. Men det kan have stor betydning for slutresultet. På dine vægge kan der nemlig godt sidde snavs eller andre ting, der gør, at malingen kan komme til at se ujævn ud. Derfor skal du vaske dine vægge af, og lade det tørre godt. 

 

3. Korrekt malerteknik

Der findes gode teknikker, hvorpå du kan male korrekt. Det handler om at finde gode teknikker, så malerarbejdet ikke bliver for uoverskueligt. Du kan f.eks. starte med at male kanterne på en væg, så det står helt skarpt. Hernæst kan du bruge din malerulle til at malle næsten af væggen med. Så får du en mere ensartet struktur på din væg. Du kan købe en vinkelpensel til dine kanter. Den hjælper dig med at male helt lige, uden at klatte for meget på dine paneler eller lister. 

Hvis du hellere vil lade et malerfirma om projektet, så kan du finde et via dette link: https://malerkanonen.dk/maler-lyngby/

 

More articles