Gør boligen indbydende med flotte gardiner

08 January 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Dine rum kan gøres indbydende på mange måder. Det handler i allerhøjeste grad om at gøre rummet stemningsfyldt og behageligt at opholde sig i. En måde at gøre det på er at få det rigtige lys ind i rummet. Men samtidig også at kunne afskærme for lyset udefra, når det bliver nødvendigt. Gardiner er et oplagt valg til dette, da de netop også kan tilføre noget charme og liv til rummet med deres teksturer, mønstre og farver.

Sådan vælger du de perfekte gardiner til dit rum

Gardiner har været en del af indretning i mange år. De har udviklet sig gennem tiden og fås derfor i utallige forskellige mønstre, farver og materialer. Derfor er det svært for de fleste at vælge gardiner til deres hjem. Der er nemlig så meget at vælge mellem hos et væld af forskellige forhandlere. 

Nogle gode råd, når du skal vælge gardiner til hjemmet, er:

– Beslut dig for hvilke materialer, farver og eventuelle mønstre, du godt kan lide. Du behøver ikke have et endeligt valg, men det er en god idé at vide, hvad du vil kigge efter. 

– Mål, mål og mål. Du skal altid måle op derhjemme, så du er sikker på at få dine gardiner i den helt rigtige størrelse, som passer omkring dit vinduesparti. 

Få besøg af Gardinbussen 

Der findes flere forhandlere, der tilbyder et besøg af en Gardinbus. Én af dem er Tidens Design. Hos dem kan du gratis og helt uforpligtende få besøg af deres gardinbus i Vordingborg og Stege. Bussen er som et rullende showroom for alle deres skønne materialer og modeller. Og bedst af alt, du kan slippe for alt det praktiske med at måle op og montere dine nye gardiner. Det sørger firmaets kompetente folk for!

Drømmer du om nye gardiner? Læs mere om Tidens Design, og book et besøg af gardinbussen her:

http://www.tidens-design.dk/

 

More articles