Gulvafslibning i Solrød er også til trapper

25 November 2018 Anders Lundtang Hansen

editorial

Måske har du ikke lige tænkt over, at når man nævner et gulvafslibningsfirma, så kan dette gulvareal sagtens dække andet end bare gulvområderne i selve ens lokaler i huset, sommerhuset eller firmaet, og for eksempel kommer alle tre ting på tale i en område som Solrød på Sjælland, hvis man skulle slå ned på et specifikt område.

Men nej, gulvet kan sagtens dække over trappetrin, da de jo også er mindre gulvarealer, som man skifter højde efter, som man bevæger sig op og ned, og disse kan jo også have brug for en omgang gulvafslibning, selvom det ret beset er en trappeafslibning, men ofte kalder man dette over en kam for gulvafslibning.

Når ens trappe er lavet af træ, så forgår den også på samme måde, som et gulv gør, da trappetrinnene blive mødt af hårde stød fra sko nogle gange abrupte opbremsninger og slag fra besøgende og beboere.

Så når trappen er slidt ned, kan der være brug for en god omgang afslibning af denne, og i den sammenhæng vil vi rette din opmærksomhed mod firmaet GulvKanonen, der netop står beredt til at udføre denne opgave – samt andre opgaver med nedslibning af træmaterialer, som kunne være almindelige gulve eller ligefrem til bordplader.

Hvor meget af trappens træoverflade bliver så slebet ned?

På GulvKanonens hjemmeside, Gulvkanonen.dk, skriver de, at de sliber træoverfladen i sig selv og forkanten, der oftest er en til tre centimeter bred.

Når trappen så er slebet ned og formodentlig blevet efterhandlet, vil man nok gerne vide, hvornår man kan bruge trappen igen, da man – modsat nogle gulvarealer – er ret så afhængig af ens trapper.

Her skriver GulvKanonen, at man som udgangspunkt skal regne med fire til syv timers ventetid, før man kan bruge trappen igen. I visse tilfælde kan der dog være tale om længere tid, men det kan GulvKanonen forklare dig nærmere om ved den specifikke opgave.

More articles