Har du smadret skærmen på din iPhone?

29 June 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Vi kender det alle! Det er så ærgerligt. Men det er hvad der kan ske. Vi kan alle tabe vores iPhone i et uheldigt øjeblik. Så skærmen rammer gulvet eller fortovet. Skærmen går næsten altid itu. Øv altså! Men der er heldigvis håb forude. De fleste smadrede iPhones kan hurtig og let blive som nye igen med en helt ny skærm. I dag findes der et utal af forhandlere, der tilbyder at skifte skærm eller lave andre reparationer på din iPhone – men hvem skal du vælge? Læs med i artiklen her, og bliv klogere.

iPhone reparation – hvilken forhandler er bedst?

Hvordan finder du den bedste reparatør til din iPhone? Det kan være lidt af en jungle at vælge en god butik, hvor du er sikker på, at arbejdet udføres professionelt, du får god service og hvor prisen også er i orden. 

Nogle af de ting, du skal undersøge, inden du vælger en reparatør, er:

– Om butikken reparerer netop din iPhone model

– Reparerer de mens du venter? Eller skal du komme tilbage efter flere dage?

– Bruger de originale dele til din iPhone?

– Hvad koster det at få repareret din iPhone?

Oftest kan du finde alle disse informationer online og på den måde sammenligne de forskellige butikker. 

Effektiv og professionel reparation på Sjælland

Leder du efter et godt sted at få repareret din iPhone på Sjælland? Så er Phone-rep et virkelig godt valg. De har flere butikker i København og også i Hillerød. Her kan du få repareret stort set alle iPhone modeller f.eks. reparation af iphone x og også mange andre smartphones. 

De fleste slags reparationer tager kun 30 min., og du kan derfor blot vente på, at din mobil bliver færdigrepareret. Du behøver ikke komme tilbage flere dage senere. 

Priserne er også i bund. På deres hjemmeside kan nu nemt se, hvad de forskellige reparationer koster, afhængigt af hvilken iPhone model du har. 

More articles