Hold styr på cykeltræningen med en pulsmåler

12 October 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Det er super fedt at cykle! Det er skøn og effektiv træning, hvor du kommer ud i den friske luft. Du får også pulsen op og sat gang i forbrændingen. Noget af det, der specielt er populært i tiden, er at måle sin puls under træningen. Det kan være under styrketræning såvel som cykeltræning. 

Men hvordan måler du så din puls effektivt og på en brugervenlig måde? Vel og mærke mens du cykler? Få svaret i denne artikel og læs mere om at bruge en pulsmåler på cykelturen. 

Sådan bruger du en pulsmåler på cykelturen

Tidens mest populære pulsmålere kommer som en slags rem, som du kan spænde omkring kroppen. Det skal spændes enten hen over brystet, på benet eller på armen. Der findes mange forskellige varianter, og de kan alle noget forskelligt.

Nogle pulsmålere til cykelturen har mere batteri end andre. Det vil sige, at du kan måle din puls over meget lange ture. De har også ofte bluetooth, så du kan få dine resultater direkte i en træningsapp. 

Resultatet ved at bruge en pulsmåler under cykeltræningen er, at du kan følge med i dine præstationer og udvikling og analysere denne data. 

Køb prisfornuftige og brugervenlige pulsmålere online

Hvor køber du så de her smarte pulsmålere? Der findes mange træningsshops og cykelbutikker med fornuftigt udstyr til pulsmåling. Men du kan også vælge at handle online. Her finder du ofte et bredt udvalg, og der kan være mange penge at spare på din nye pulsmåler.

En pulsmåler skal også være brugervenlig. Det er specielt en af de ting, du skal kigge efter, når du køber den. Det er ikke altid den billigste på markedet, der er den bedste til netop dine behov.

Danish Bike er en af de mange online shops, hvor du kan et væld af udstyr til cykelturen. Heriblandt også brugervenlige pulsbælter med bluetooth. 

More articles