Hvad er det særlige ved tarotkort?

01 November 2021 Silje Hansen

editorial

Er du generelt meget opdaget af din egen selvudvikling? Og er det vigtigt for dig at være i forbindelse med dig selv? Så vil tarotkort helt sikkert være noget, der kan fange din interesse. Hvis du dog ikke kender særlig meget til disse kort, så lad os se på, hvad det særlige ved dem er. 

Disse ting skal du vide om tarotkort 

Tarotkort kan bruges til at få mere indsigt 

Det særlige ved tarotkort er, at de kan bruges til, at du kan få mere indsigt i din fortid, din nutid og din fremtid. Du kommer nemlig til at sidde med kort, som du skal i gang med at aflæse. Og da alle kort har forskellige betydninger, så kan der være forskellige ting, du kommer frem til, alt efter hvilket tarotkort du trækker og skal læse.

Når du skal i gang med at læse tarotkort, så vil svaret allerede være at finde i din underbevidsthed. Du kommer derfor også til at aktivere viden, du måske havde glemt.

Du kan vælge mellem forskellige tarotkort 

Noget af det interessant ved tarotkort er også, at du kan vælge mellem forskellige sæt. Det er selvfølgelig vigtigt at understrege, at kortene grundlæggende har samme betydning. Alligevel så kan sættene hver især være forskellige i stilen og udtryksformen. Du kan derfor også gå med et sæt, som taler mest muligt til dig. 

Skab jordforbindelse før du går i gang med kortlæsning 

Før du går i gang med at læse tarotkort, så er det vigtigt, at du får skabt jordforbindelse. For når du har skabt det, så vil du få mest muligt ud af de læsninger, du skal i gang med. 

Hvis du er blevet mere nysgerrig på, hvor mange muligheder der er med tarotkort, så er der ekstra god grund til at besøge Pilos Spirituelle Univers.

More articles