Hvad koster en gulvafslibning i Rødovre?

13 December 2018 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nu slår vi lige ned på et centralt sted i landet, nemlig i Rødovre, når talen falder på, hvad det vil koste at få lavet en gulvafslibning, men det kunne i og for sig gælde mange andre steder i landet.

Som med så mange ting i verden, så ønsker man jo opgaven fuldført af høj kvalitet, uden man som kunde bliver fattig af at få det foretaget. 

I så fald skal du vælge GulvKanonen som firmaet til at foretage gulvafslibningen, da de er de bedste til den tjans og aldrig går på kompromis med kvaliteten, som de selv skriver på deres hjemmeside.

Og hvad vil en gulvafslibning så komme til at koste hos dem, følger du så naturligt op med at spørge?

Det vil GulvKanonen ikke sige…

Lad os lige korrigere: De vil bestemt gerne sige det, men de vil ikke sige det med det samme i form af at give en specifik kvadratmeterpris, der tage sig ud for at være gældende for alle skal opgaver med at lave gulvafslibning i Rødovre og andre steder i landet.

Det hænger blandt andet sammen med deres princip om at levere den bedste kvalitet for kunden, hvilket vi vil uddybe her.

GulvKanonen vil ganske enkelt have lov til at se den specifikke opgave med at foretage gulvafslibningen på det specifikke sted, før de vil foreslå en pris.

Der er nemlig forskellige variable, der spiller ind, når man skal anslå en pris på en gulvafslibningsopgave:

– Skal gulvet slibes groft ned, eller kan en finere omgang gulvafslibning klare det?
– Hvordan er standen på det nuværende gulv? Det hænger sammen med ovenstående punkt.
– Hvilken efterbehandling vil gulvet have brug for, for at opgaven kan betragtes som tilfredsstillende udført?

– Og flere ting.

Det betyder, at du nok kan finde andre firmaer, der foretager gulvafslibninger billigere og måske har en fast kvadratmeterpris, men så kan du også risikere, at prisen bliver højere, hvis det viser sig, at opgaven kræver mere arbejde, end der var kalkuleret med.

Det sker ikke med GulvKanonen som det valgte firma.

De kan give dig et uforpligtende tilbud, men de kommer først med en pris, når de har set dit gulv – og de vil først have betaling, når du som kunde er tilfreds med det færdige arbejde.

More articles