Hvor længe er Georg Jensen smykker brugbare?

24 August 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

For nogle er det sådan, at man længe kan drømme om endelig at erhverve sig bare et enkelt smykke fra Georg Jensen, mens det for andre bliver noget, hvor de samler på Georg Jensen smykker.

Det er jo nemlig nogle meget flotte smykker, hvor man måske går efter de helt nyeste af kollektionerne, eller man kan lide det ældre af slagsen, hvor man måske skal på antikjagt for at finde det.

Selvfølgelig er der jo også dem, for hvem det handler om at være med på moden med de smykker fra stedet, som der er på markedet lige nu.

Man kan skam også finde dem, som der går efter lidt af det forskellige, om det er nyt, gammelt eller aktuelt.

Således kan man i alle de tilfælde ende med at sidde tilbage at spørge sig selv, hvor længe det er muligt at bruge disse smykker, for man vil jo gerne holde fast i ens investering så længe som muligt?

Georg Jensen smykker

Disse Georg Jensen smykker kan gå i arv

Det er nok meget fornuftigt, at man ikke går med smykkerne hver dag, og når man har dem på, så skal man ikke have dem på hele døgn, så man sover og tager bad med dem.

På den måde gør man således, at smykkerne kan holde i lang tid, hvem at man kun bruger dem, når man skal vise dem til frem til middage, bryllupper, parmiddage og andet lignende, hvor det passer at have de smykker på.

Man har formentlig lagt en del penge for dem, så man vil formentlig også går til en guldsmed eller reparatør af en anden art, hvis der er noget ved dem, der er ved at gå i stykker.

Men hvis man så bare passer godt nok på dem, så kan man sådan set godt give dem i arv til næste generation.

More articles