Hvor nært et kendeskab kan man få med ens advokat i Esbjerg?

12 July 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man netop har sig en fast advokat i Esbjerg, som denne artikel tager udgangspunkt i, hvor man ikke skifter advokat fra gang til, når man skal bruge sådan en i det vestjyske, så kan man få et noget andet forhold, som går ud over blot det, når man køber en serviceydelse.

Det er jo meget smart, om man så er privat eller firma, at man har den samme advokat, der gennemgår regnskab og godkender disse, eller man har en advokat indover til at hjælpe ved skilsmissesager, arv eller lignende.

For denne advokat vil i så fald hurtigt lære en at kende, så denne advokat ved til sidst, hvad der foregår og rumsterer hos en som kunde.

Det kan virke omfangsrigt for en advokat at holde styr på, hvis der er mange kunder, der ønsker de samme forhold, men hvis denne esbjergensiske advokat virkelig gerne ønsker et godt renommé og have mange kunder, så er det på god omtale og godt med kundetække, at man får dette.

Og dette sker blandt andet ved, at man påtager sig kundernes interesser i samme omfang, som hvis det gjaldt deres egne interesse. Den gode advokat går langt for at gøre kunden tilfreds.

Som kunde skal man dog huske ikke at overudnytte dette personlige forhold, som man kan opbygge, for selvom advokaten måske gerne hjælper udenfor åbningstiderne, så er det ikke ensbetydende med, at man altid er til rådighed.

Selvom advokaten måske føler sig som advokat helt ind i skroget og sindet og identificerer sig som sådan en, så er personen også stadigvæk blot et menneske, der har brug for fred, ro afstresning og afslapning.

Så før du for eksempel overvejer at ringe til advokaten midt om natten, fordi du har et anliggende at diskutere, så overveje med dig selv, hvor presserende det egentlig er, så du ikke tærer mere end nødvendigt på din advokats velvilje.

En god advokat i Esbjerg er blandt andet følgende: https://archa.dk/

More articles