Ingen at spille Hjerterfri med? Gå på nettet!

24 September 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er forbløffende få kortspil, som man kan spille alene, og man kan da foregive, at man spiller mod andre, selvom man bare spiller mod sig selv; i så fald er det sjovest, hvis man ikke ved, hvad det er for kort, man trækker næste gang.

Men det er stadigvæk sørgeligt og lidt fesent, at man er nødt til at spille for sig selv, når det er sjovest at spille sammen med andre.

Det hyggeligt kortspil, som det ikke tager så lang tid at lære, er blandt andet Hjerterfri, men her skal man helst være fire personer, før det bliver sjovt at spille.

Så selvom man kan opstøve en enkelt person, der har tid, så bliver det straks noget andet, når man skal finde tre andre personer, der gider spille med en.

Løsningen er at gå online og spille Hjerterfri gratis!

Hjerterfri på nettet er bare noget nemmere

Ja, du hørte rigtigt: Det er ganske omkostningsfrit at spille Hjerterfri på nettet, og så kan man altid spille det, når man har lyst til det.

Så gør det ikke noget, at lysten melder sig sidst på aftenen en hverdag, hvor ens naboer måske er gået i seng, og ens venner bor for langt væk til, at de gider spille sammen med en nu.

Så kobler man sig bare på nettet, og før man har set sig om, så er man i gang med at spille Hjertefri – så længe ens internethastighed er af den hurtige slags.

Og man kan spille lige så længe, som man har lyst til, for der er ingen begrænsninger her på, hvor længe du må spille.

Nu er det slut med alt besværet med at få samlet nogle mennesker, der gider spille lige så længe, som du selv har lyst til, for løsningen ligger lige ved din mus.

More articles