IT-sikkerhedskurser og -certificeringer på professionelt niveau

27 August 2020 Astrid Pedersen

editorial

Virksomheder over hele verden – inklusive Danmark – har inden for de seneste år fået øjnene op for den trussel som udgøres af hackere, spyware, malware og phishing samt større nedbrud og lækager på data netværket. Derfor er IT sikkerheds specialister i høj kurs på det danske arbejdsmarked.

Hvorfor skal jeg uddanne mig inden for IT sikkerhed?

I en digital verden hvor store mængder data deles og distribueres gennem netværk er det vigtigt at disse sikres optimalt. IT netværk sikrer for mange større virksomheders og organisationers vedkommende sammenhængen i forretnings processer og kommunikation.

Opstår der således en fejl på et af disse netværk kan det få katastrofale følger for virksomhedens drift og dermed for bundlinjen. Og sker der et brud på de foreskrevne datasikkerheds regler vil det kunne komme til at koste virksomheden dyrt. Derfor er det en god idé for dig som satser på en stilling som netværks eller system administrator at lade dig uddanne i diverse sikkerheds foranstaltninger så du kan være med til at forhindre disse situationer i at opstå.

Hvor kan jeg finde de bedste IT-sikkerhedskurser og certificeringer?

Hvis du leder efter IT-sikkerhedskurser og certificeringer som kan hjælpe dig på vej i forhold til nyt job eller måske en opkvalificering på din nuværende arbejdsplads kan du med fordel tjekke Global Knowledge Danmark.

Hos Global Knowledge Danmark finder du et bredt og meget varieret udvalg af IT-sikkerhedskurser og certificeringer på alle niveauer. Global Knowledge Danmark er blandt de førende udbydere af IT-sikkerhedskurser og certificeringer, og uanset om du er på udkig efter kurser i risiko analyse, overvågning og fejlfinding, eller om du ønsker at blive certificeret inden for cybersikkerhed eller security policy, kan du finde præcis de IT-sikkerhedskurser og certificeringer som matcher dine behov.

Du kan læse mere om IT-sikkerhedskurser og certificeringer hos Global Knowledge Danmark, og tilmelde dig et relevant kursus, via hjemmesiden globalknowledge.dk

More articles