Kimono og kjole som alle har råd til

13 December 2018 Lykke Holzmann Søby

editorial

Lollys Laundry blev startet af danske Kamilla Byriel helt tilbage i 2007 og er langsomt men sikkert blevet et af Danmarks mest populære brands, fordi det formår at tilføre eksotiske elementer til klassisk, skandinavisk mode. Kendetegnene ved tøjet er af minimalisme, hvor print og smukke, men rå detaljer og giver det udstråling og kant. Når man påfører sig en Lollys Laundry kjole kan man være sikker på at få et unikt look spækket med personlighed elementer der viser mod og selvtillid.

Du kan være sikker på at der er sammenhæng mellem pris og kvalitet. Her er tale om tøj som alle har råd til.  Ingen bliver udnyttet i fremstillingen af dette tøj, det laves på gode, troværdige fabrikker med materialer, der er genanvendelige. Da du kan bruge mange forskellige accessories med tøjet kan du bruge det igen og igen uden at du vil føle at du altid har det samme look.

Dette smarte modetøj sælges på nogle af de bedste onlinebutikker, her har du mulighed for at finde de nyeste kollektioner af Lollys Laundry smarte tøj. De har et anseligt udvalg af de populære Lollys Laundry kjoler, jakker, skjorter og prints, hvor de allernyeste trends altid er at finde i designet. På nette har de selvfølgelig de smukke kimonos fra Lollys Laundry i forskellige farver og designs, der er en af de mest populære inden for mærket Lollys Laundry.

Lollys Laundry alsidighed gør, at der er masser af muligheder for at kombinere mange forskellige ting, så du kan skifte stil og personlighed uden at investere i en ny garderobe. Man kan for eksempelvis kan du tone sprælske farver ned med et par bukser eller enkel t-shirt. Der er utroligt mange muligheder mange med styling af det look, der passer til dig og din stil fra det afholdte danske mærke. 

Skynd dig at få dig en smart kimono eller kjole fra Lollys Laundry.

More articles