Køb af kvalitets hunde og kattemad

14 February 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Som katte eller hundeejer er vores dyr noget af det kæreste vi har og vi går højt op i hvordan de har det. Det betyder også at vi er interesseret i, hvad de får at spise. Det er almen viden, at god kvalitetsfoder har betydning for en hund og kats velbefindende og hvor smuk deres pels er. Kattemad og hundemad fra Arion opfylder de krav, selv den kræsne dyreejer har til deres kæledyrs foder. 

Dyr og allergi

Mange dyr har lige som mennesker tendens til allergi og man ved at der er en sammenhæng i mellem foder og allergi. Fuldstændig som hos mennesker. Arions foder er specielt udviklet og er af høj kvalitet. Det er muligt at købe foder der er uden gluten, hvilke er en af årsagerne til allergi hos mange dyr. Mange dyreejer finder at når de skifter foder til noget uden gluten, at deres kæledyr, som i har haft allergi i årevis pludselig ikke længere lider af allergi. 

Dyr og alder

I forhold til foder er det også vigtigt at tage hensyn til dit kæledyrs alder. Den foder en hvalp skal have for at kunne have de perfekte betingelser, er en her anden end den en ældre hund skal have. Hos en hvalp skal der tages hensyn til, at de har et stort energiforbrug og de har knogler der vokser, imens at der hos en ældre hund skal tages hensyn til, at de ikke længere har samme energi og derfor sjældent bevæger sig så meget og derfor skal deres foder være mager. Samtidig skal der måske tages hensyn til gigt og tænder, der ikke længere er der. 

Det er derfor vigtigt at du som dyreejer er opmærksom på dit kæledyr og dens specielle behov. Det sig være helbredsmæssigt som aldersmæssigt. Nogle kæledyr er også bare lidt mere kræsne og madglade end andre. 

More articles