Lån aldrig lånte penge til andre!

14 January 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når du låner penge, så er det fordi, du ikke selv har de midler, som der skal bruges til at kunne betale noget.

Det kan være noget akut som en regning, du ikke havde set komme, eller der bare er nogle uheldige omstændigheder, der gør, at du ikke kan få enderne til at mødes, så du må supplere via et pengelån.

Den slags kan du læse meget mere om på https://altomfinans.dk/giv-din-oekonomi-et-boost-med-et-online-laan/ .

Selvfølgelig er der også de ting, man låner penge til, som måske ikke er nødvendige, men mere luksusting, og man kan jo også betragte en afbetaling som en form for lån.

Men som regel er der en plan for, hvornår og hvordan man vil betale penge tilbage.

Har man så fået de lånte penge på den ene eller anden måde, så er det ikke nogle, man skal begynde at give videre. Det kan give en masse problemer.

Lad de lånte penge blive hos dig

For det første kan den anden eller de andre få smidt de penge væk, eller de kan ikke betale dem tilbage til dig, og så står du med en gæld (igen), der skal indfries.

Desto flere led, man når ud i på den måde, jo flere renter og forviklinger kan man ende i.

Selvom man da kan bruge pengene til, hvad man vil, når man har lånt dem, så er der jo ikke ens egne. Det ligger i navnet, at man har lånt dem, så de skal også retur igen alt efter, hvilken aftale og lånemetode, man benytter sig af.

Det er forståeligt, at ens hjerte bløder for at hjælpe trængende, men foreslå dem selv at tage et lån.

Hvis de ikke kan optage et lån selv og spørger dig om at låne penge til dem, så er det et faresignal, der skal få dig endnu mere til at sige, at det vil du ikke have noget med at gøre.

More articles