Lad din lokale tømrer opføre en overdækket terrasse

26 July 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal haven beriges med en lækker træterrasse som kan danne ramme om hyggeligt familie samvær sommeren igennem? Så bør du overveje at lade terrassen helt eller delvist overdække.

Hvorfor vælge en overdækket terrasse?

Med en overdækket terrasse sikrer du ikke alene skygge på de lange varme sommerdage. Du får også med en overdækket terrasse mulighed for at nyde den friske udendørs luft langt ud på efteråret. Og du kan sågar indrette et lækkert udekøkken under overdækningen så familien kan indtage dagens måltider under – næsten – åben himmel.

Få den bedste overdækket terrasse inspiration online

Hvis du ikke er helt sikker på hvorledes din nye overdækkede træterrasse skal udformes kan du klikke ind på Kun Terrasser ApS og få inspiration.

Kun Terrasser ApS ejes og drives af tømrermester Andreas la Cour som har mange flotte og unikke træterrasser – også en del overdækkede af slagsen – på sin samvittighed. Andreas la Cour har gennem de seneste ti år udelukkende beskæftiget sig med at designe og opføre smukke og eksklusive træterrasse og er således den helt rette mand til opgaven.

Med hjælp fra Andreas la Cour og Kun Terrasser ApS vil du kunne få lige nøjagtig den terrasse som du drømmer om, og som passer perfekt til din bolig. Samtidig kan du være sikker på at din nye overdækkede træterrasse lever 100% op til alle gældende krav og standarder hvad angår sikkerhed og bygge tilladelser. Og din terrasse vil selvfølgelig blive opført i de flotteste og mest slidstærke materialer således at du kan have glæde af den i mange år fremover.

Når du lader Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS forestå opførelsen af en overdækket terrasse sikrer du samtidig at din terrasse bliver et aktiv for din bolig. Du kan læse mere, og se de mange flotte træterrasser fra Andreas la Cours hånd, på kun-terrasser.dk

More articles