Lad din psykolog på Frederiksberg hjælpe når livet gør ondt

11 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når livet gør ondt vil mange reagere med isolation og manglende menneskelig kontakt. Hvis du selv føler at du er på vej ind i en sådan tilstand er det vigtigt at du griber fat om nældens rod inden dine problemer stiger dig over hovedet. Og her kan du med fordel opsøge en dygtig psykolog.

Hvorfor gå til psykolog?

Der kan være rigtig mange gode grunde til at følge et psykolog forløb. Mange mennesker bruger psykologen som sparring partner og coach i forbindelse med et selvudviklings projekt. Samtaler med en psykolog kan føre til højere selvværd og et lysere livssyn hvis det er det man har sat sig som mål.

Du kan også bruge din psykolog som en hjælper og en guide når livet gør ondt som følge af en voldsom begivenhed. Ikke alle formår at navigere i sorg, savn og smerte efter eksempelvis et dødsfald eller en skilsmisse.

Her kan en psykolog være til stor hjælp, og et psykolog forløb kan redde dig fra at drukne i sorgen eller blive ædt op af smerten. Og har du allerede udviklet symptomer på depression, angst eller stress vil en psykolog også kunne være til stor hjælp når du skal ovenpå igen.

Hvordan kan en psykolog hjælpe mig?

En psykolog kan således fungere som sjælesørger, coach, eller blot en åben og lyttende samtale partner. Du vil altid kunne føle dig tryg hos din psykolog, som for det første er omfattet af professionel tavshedspligt, for det andet aldrig vil hverken dømme eller bagatellisere dine problemer.

Dette betyder at du kan være sikker på at dine dybe hemmeligheder og tanker aldrig forlade psykologens konsultation – og at du vil blive taget alvorligt, også selv om du har en fornemmelse af at andre mennesker ikke gør det.

Du kan booke tid til en indledende konsultation hos din lokale psykolog på larsbjarno.dk

More articles