Mal før du sælger

07 June 2022 Lotte Hindsberg

editorial

Skal du til at sælge dit hus, er der flere ting, du kan gøre for, at processen er nemmere og du får solgt hurtigt og kan komme videre. En af de ting du skal gøre er at få ryddet op og gjort dit hjem mere interessant for mulige købere.

Ryd op udendørs, slå græsset, fjern det værste ukrudt og sæt nogle krukker med blomster. Det gælder om at gøre dit hjem indbydende og gøre et godt førstehåndsindtryk. Har du en terrasse og er den grøn og kedelig, så få den vasket og måske endda givet din olie eller maling, så den er pæn at se på igen. Det er tid og penge der er givet godt ud. Du kan endda få et malerfirma til at stå for opgaven. Det kunne f.eks. være https://www.syddanskmalerfirma.dk/maler-aabenraa.

malerfirma Aabenraa

Ryd op med hård hånd

De fleste har svært ved at rydde op og smide ud, men går du i salgstanker er det en god ide. Det skal alligevel gøres når du skal flytte, så hvorfor ikke få en fordel ud af det. Alt hvad der har samlet sig i hjørner skal sorteres og ud og du skal have malet dine vægge og lofter. 

Det vil få din bolig til at se mere indbydende ud. Husk at det skal være i en neutral farve. Igen fordi det gør det nemmere for en mulig kunde at se sig selv bo i huset. Husk også at sætte friske blomster, så der ser hyggeligt ud. Det er penge der i sidste ende er givet godt ud. 

Er dit hus trist at se på udvendigt, kan du også overveje om det skal males. Det er dog typisk en større opgave end at få malet indendørs, så her skal du vurderer om det kan betale sig. Men igen det gør dit hus mere salgsværdigt.

More articles