Mandestrip fra poledancer.dk

26 July 2017 Astrid Pedersen

editorial

Skal det være hårdt eller blidt? Skal der være en snert af humor, lidt mystik, et hint af S & M, eller blot en forrygende opvisning i maskulin energi og sensuel passion? 

Når du booker en mandestripper hos poledancer.dk/mandestrip er det dig der bestemmer tempoet og stilen. Du kan vælge et klassisk strip show, hvor den mandlige stripper sammensætter en koreografi med indlevelse og danseglæde, og hvor der strippes ned til boxer shorts. En hyggelig og morsom oplevelse til for eksempel en polterabend, hvor den kommende brud skal have en sidste smagsprøve på singlelivet. Denne model kan også fungere til single festen som et festligt indslag på aftenen, når alle har fået lidt at drikke, og stemningen er høj. 

Skal der lidt mere kød (så at sige) på arrangementet, kan du for eksempel vælge at udbygge dit strip show med en poledance, en lap dance, leg med sex legetøj eller måske direkte fysisk interaktion i form at body tequila eller boby sushi (som nydes direkte fra den mandlige strippers nøgne torso), fingermaling på stripperens afklædte krop, eller måske en fræk lap dance til den kommende brud. Du skal, når du planlægger dit arrangement med mandlig stripper, være opmærksom på dine gæsters og øvrige fest deltageres grænser. Der er ikke meget sjov ved en opvisning i mandestrip eller poledance, hvis en eller flere tilskuere føler, at deres grænser bliver overskredet, eller deres blufærdighed bliver krænket. Af samme grund må du heller ikke blive skuffet, hvis flødeskummet, sex legetøjet eller body tequilaen ikke kommer i spil,selv om det var aftalt, da du og mandestripperen planlagde aftenens forløb. Din mandestripper har højest sandsynligt fornemmet, at stemningen ikke var så positiv som forventet – og derfor valgt at trække sig lidt tilbage og fokusere på dans og koreografi. Det vigtigste er, at alle deltagere er godt tilpas med hvad der foregår.

More articles