Når nålen hjælper

17 May 2020 Pia Nielsen

editorial

Smerter, skønhed eller bedre kredsløb – akupunktur i Herfølge er den (næsten) smertefrie vej til kroppens egen forbedring. Få nåle sat i kroppen, øret eller ansigtet på centrale steder og oplev en effektiv smertelindring. 

Hvad indebærer akupunktur i Herfølge?

De fleste – med og uden nåleskræk – vil være en smule nervøse første gang, de skal have akupunktur. Men de fleste vil også have lagt nervøsiteten på hylden næste gang. Effekten ved akupunktur er ganske enkelt for stor til at nogle små prik, kan skræmme selv de mest nåleforskrækkede fra at få det igen. 

Helt konkret indsættes der ultratynde nåle bestemte steder på kroppen, som får lov at sidde i ca. en halv times tid, mens du ligger og slapper af. Det er lokationen af smerter i din krop, der afgør, hvor nålene placeres, og har du vedvarende eller særligt stærke smerter, kan du få såkaldte ‘frø’ eller plastre, som sidder permanent i øret i et stykke tid. 

Kan det bruges mod andet end smerter?

Professionel akupunktur i Herfølge eller i dit nærområder tilbyder ofte også andre former for akupunktur end egentlig smertebehandling. Du kan få behandling, der forbedrer dit kredsløb og din krops funktioner i det hele taget, og så kan du få skønhedsbehandling. 

Skønhedsbehandling med akupunktur har virkning som en ansigtsløftning – blot uden kirurgisk indgreb. Nålene sættes strategiske steder i ansigtet og får dermed ansigtsmusklerne til at slappe af. Det giver ansigtet en bedre symmetri, og huden får en mere naturlig glød. 

Hvem får akupunktur?

Alle aldre kan få akupunktur og glæde af det. Også børn. Nogle får blot akupunktur nogle få gange i deres liv, hvis de har fået akut hold i ryggen eller en skade. Andre får det regelmæssigt for at øge velvære og livskvalitet – eksempelvis ved gigt – og andre får det jævnligt som smertebehandling i stedet for eller som supplement til smertestillende medicin. 

 

More articles