Ophold i lækker feriebolig

15 September 2019 Anne-Mette Hansen

editorial

Drømmer I om fred og ro? En hyggelig ferie på landet, hvor I kan tage hele familien med? Eller noget helt tredje? Der findes utrolig mange ferieboliger i Danmark. Så hvis ikke I selv har sommerhus, er der masser af muligheder for at tage på ferie og komme ud og se det danske land. 

Hvad skal en feriebolig indeholde?

De fleste har en hel del krav til deres bolig, når de skal på ferie. Det kan f.eks. være:

– Sengepladser til alle i familien

– Stort opholdsrum

– Mere end 1 badeværelse

– Udgang til en terrasse eller have

– Tæt på natur, skov, strand eller specifikke seværdigheder

Listen kan være lang, og det kan derfor være svært at finde den helt rette feriebolig til jer og jeres familie. 

Tag på luksusferie på Røndegaard

Hos Røndegaard er der gode chancer for, at I kan få alle jeres krav til en luksuriøs feriebolig opfyldt. Hvad end I lejer luksusferieboligen, ferielejligheden eller hele vestfløjen med festlokale, så er der virkelig god plads, hvor hele familien kan boltre sig på. De tre steder har plads til mellem 20 og 27 personer. Så I kan faktisk tage hele familien (også husdyrene) med på ferie her. 

Boligerne har lækre detaljer som badekar, spabad eller sauna, billardbord, store opholdsrum og adgang til udendørsarealer som have og terrasse. Der er derfor både mulighed for behagelig afslapning indendørs og sjov leg udendørs. Der kan slappes af på terrassen eller spilles spil i haven. 

Book din ferie på Røndegaard i dag 

Lyder Røndegaard som noget for dig og din familie, så kan du læse meget mere om deres ferieboliger lige her: http://roendegaard.dk/. Ferieboligerne kan både bookes til hele uger eller i én enkelt weekend. Vestfløjen kan ligeledes bookes til festlige arrangementer som bryllup, kursus eller julefrokost. 

Hvad venter du på? Book årets ferie, teambuilding weekend eller julefrokost på Røndegaard nu! 

 

 

More articles