PMA Biler – salg, reparation og servicering af biler i Køge

26 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter et pålideligt bilhus, en brugtvognsforhandler eller en mekaniker på Køge egnen? Så kan du med fordel vælge PMA Biler A/S.

Hvem er PMA Biler A/S?

Poul Michaelsen Automobiler, eller PMA biler A/S, er din bilforhandler i Køge og Roskilde. Det er nemlig i disse to sjællandske byer at PMA Biler A/S er placeret, med to veldrevne bilhuse hvor du kan finde et stort udvalg af nye og brugte biler til salg.

Poul Michaelsen Automobiler har eksisteret siden 1971 og har således gennem seks årtier solgt, repareret og serviceret biler i Køge – og siden hen i Roskilde. PMA Biler A/S er særligt specialiseret inden for biler af mærkerne Nissan og Maxus – sidst nævnte en elektrisk drevet bil som måske endnu ikke er så kendt i Danmark men som er på sikker fremvækst.

Således kan du hos PMA Biler A/S altid få repareret eller serviceret din Nissan eller Maxus af en autoriseret service tekniker eller en dygtig mekaniker. I forbindelse med udskiftning af dele anvendes udelukkende originale reservedele til Nissan eller Maxus, eller dele af tilsvarende kvalitet.

De kompetente folk hos PMA Biler A/S har mange års erfaring med at håndtere Nissan og Maxus biler, og holder på kontinuerlig basis deres ekspertise og viden opdateret gennem løbende kurser og efteruddannelse. Din Nissan eller Maxus er, med andre ord, i trygge og professionelle hænder hos PMA Biler A/S.

Find din nye brugte bil hos PMA Biler A/S

Hos PMA Biler A/S finder du samtidig et stort udvalg af brugte biler til salg fra mærkerne Nissan, Maxus og Dacia. Når du køber din brugte bil gennem PMA Biler A/S kan du være sikker på at prisen står mål med kvaliteten – og at du altid vil kunne få serviceret din bil fremover.

Du kan læse mere om PMA Biler A/S på hjemmesiden pmabiler.dk.

More articles