Professionel hjælp til træfældning i private haver

23 February 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er et af træerne i din have blevet lidt for stort, og er du ked af den tunge skygge? Så bør du kontakte en anlægsgartner og få hjælp til fældning af træet.

Hvorfor skal jeg bruge hjælp til træfældning?

Måske tænker du at du hurtigt selv kan fælde eller beskære det problematiske træ. Men her skal du virkelig tænke dig om en ekstra gang. Det er forbundet med stor risiko selv at kaste sig ud i så krævende en opgave som træfældning.

Først og fremmest skal du bruge det helt rigtige værktøj og de rette redskaber. Til fældning af et større træ med mange grene er det ikke nok med en sav eller en økse. Du vil have brug for at kunne kontrollere hvorledes træet falder.

I visse tilfælde hvor træet er forsynet med en stor krone eller mange kraftige grene vil topkapning kunne vise sig nødvendigt som alternativ eller forberedelse af den egentlige fældning. Ellers kan du risikere at fældningen kommer ud af kontrol. Du kan derved afstedkomme alvorlige skader på biler eller huse – eller på mennesker.

Derfor er det en god idé at alliere sig med en professionel anlægsgartner når det store træ skal nedlægges. Med en dygtig anlægsgartner som har erfaring med fældning af større træer er du garanteret en sikker træfældning hvor alle tænkelige sikkerheds foranstaltninger tages i brug.

En anlægsgartner som for eksempel Broder Hardkaare vil kunne påtage sig træfældning i din have uanset træets størrelse og sort. De dygtige anlægsgartnere hos Broder Hardkaare har den nødvendige erfaring og rutine til at kunne vurdere hvilken metode – træfældning eller topkapning – som skal tages i anvendelse når dit store træ skal nedlægges. Og så kommer du af med træet på en sikker og forsvarlig måde.

Du kan altid kontakte Broder Hardkaare for et uforpligtende tilbud på træfældning i din have via hjemmesiden broderhardkaare.dk.

More articles