Professionelt fremstillet mad ud af huset – find det online

27 June 2019 Astrid Pedersen

editorial

Er du ansvarlig for at arrangere firmaets årlige sommerfest, påske reception eller julefrokost? Slås du hvert eneste år med planlægning af disse arrangementer – og er det ofte maden der driller? Er det efterhånden småt med overskuddet i den forbindelse, og har du overvejet at overlade madlavningen til nogle andre end kantinen på arbejdspladsen?

Så kan du med fordel prøve at bestille mad ud af huset fra et erfarent og professionelt catering firma. Her får du nemlig en service minded betjening og lige præcis den mad, du ønsker, i det kvantum, der er nødvendigt.

Hvorfor skal jeg benytte mig af mad ud af huset?

Der er mange fordele ved at købe sig til madlavningen frem for selv at skulle stå for denne slidsomme og tidskrævende opgave. For det første er mad ud af huset faktisk ikke særligt dyrt, i modsætning til hvad mange går rundt og tror. Et catering firma, som leverer mad ud af huset, vil have visse stordrift fordele i forbindelse med indkøb af råvarer, hvilket betyder, at du sjældent ville kunne fremstille tilsvarende mad billigere selv.

For det andet har selv samme catering virksomheder i reglen rigtige, uddannede kokke ansat, hvilket medfører, at al mad bliver fremstillet og tilberedt på professionel vis. Dette betyder, at al mad ud af huset er lavet fra bunden af, og at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten hverken når det gælder råvarer eller selve tilberedningen. Og for det tredje er det så dejligt nemt med mad ud af huset. Du skal blot sørge for at tage imod maden, når den ankommer – til tiden og til døren – og sørge for, at de lækre retter bliver anrettet på buffet, på fade eller på tallerkener.

Find den bedste mad ud af huset online

Hos ebuffet.dk kan du vælge imellem mange forskellige former for mad ud af huset – buffet, middagsretter eller catering. Se alle mulighederne på https://ebuffet.dk/middag/ 

More articles