Reparation af parabol på den smarte måde

27 August 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når tiden nærmer sig til at få udført reparation af parabol, så skal man betale sig fra det, for hvis man ikke har helt styr på, hvordan man går den slags bedst selv, så kan du ikke alene komme til at gøre tingene værre, end de var før, men du kan også komme så slemt til skade, at du dør!

Paraboler hænger jo ofte så højt oppe, at de kan få et godt signal til stuen med videre, hvor man gerne vil se fjernsyn og andet via parabolsignalet, der hentet informationen ude fra sateliter, der er blevet sendt fra et andet sted i verden.

Det er utroligt, at den slags kan lade sig gøre, at man sender et signal langt ud i rummet for at sende det retur igen og få det næsten i real tid, hvis man for eksempel vil se en sportsbegivenhed.

Man kan undre sig over, om det egentlig kan betale sig at sende signalet ud i rummet fra jorden og retur igen, men det kan det sådan set godt. Det koster ikke så meget, og ingen mennesker skal jo udføre opgaven fysisk.

Det er jo et eksempel på, hvordan det er formået for mennesket at nå så langt, at vi via rummet kan lade os underholde!

Den eneste hindring kan faktisk være, hvis nogen går forbi parabolen, eller hvis det regner heftigt, så signalet bliver forstyret lige ved mållinjen.

Derfor sætter man jo parabolen højt oppe, så mennesker i det mindste ikke kommer i vejen for signalet eller kan udøve hærværk på den – i hvert fald ikke så let.

Derfor er det også lettere at komme op til parabolen og fikse den, hvis der er problemer med den, end at man skal tage den ned, ordne den og hejse den op igen.

Således skal du lade grundige folk som https://jsjteknik.dk/ om at gøre den slags, så du ikke selv mister balancen højt oppe og dratter ned i døden.

More articles