Sådan får du din banankage med omkring

10 November 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er virkelig delikat med sådan en banankage, når man lige tager den ud af ovnen, og man kan dufte den varme fornemmelse af banan sammen med kage.

En kage smager virkelig også bedst, når den lige har fået lov at stå lidt for dig selv og dampe af, hvorefter man stadig kan mærke den sprøde og svampede fornemmelse og smag i kage, hvor den er naturligt varm.

Selvfølgelig er der heller intet i vejen for banankage dagen efter, når man har haft den i køleskabet, eller hvor man ellers vælger at opbevare den, men det giver simpelthen bare ikke det samme, hvis man så forsøger at varme den op igen – hvorfor de fleste mennesker også lader være med det.

Måske har man endda inviteret folk forbi, så de kan smage ens banankage direkte fra ovnen, eller man mødes hos andre, hvor man så laver kagen.

Men hvad gør man så, hvis man skal have kagen med ud til andre, når den allerede er lavet? Hvordan transporterer man den bedst?

Få banankagen ud til de andre

Er der tale om, at man skal ind til naboen eller bare lige ned ad gaden, så kan man mere eller mindre bare lige tage fadet og lægge et viskestykke over den, hvor man så kan bære den derhen.

Men pas på vejret, blæsten og eventuelt hunde og katte, der kan lugte kagen, specielt hvis du skal åbne og lukke porte og døre efter dig, mens du skal transportere kagen.

Er du i bil og skal længere væk, kan man sagtens lægge den på et sæde med et klæde over sig igen – så længe andre ikke fristes til at spise af den!

Men er man på cykel, så er det næsten lettest at gemme den i et fad med låg på, så banankagen er bedst sikret på den måde.

More articles