Sådan kan afspændingsterapi hjælpe dig

14 August 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Lider du af gigt, er du gravid, eller har du bare svært ved at komme ned i gear, kan du have glæde af at gå til afspændingsterapi. Det er en form for terapi, der hjælper din krop til at slappe af. Det er ellers noget, som mange af os har svært ved i dag. Selvom du hviler kroppen, vil dine tanker mange gange stadig køre i baggrunden. Det kan føre til, at du bliver stresset, får hovedpine og lignende. Derfor er det vigtigt, at du finder nogle åndehuller, hvor du prøver at slukke helt for tankerne. Det kan du for eksempel med afspændingsterapi. 

Bor du i nærheden af Bramming, er det en god ide for dig, at du ser nærmere på afspændingspædagogen Trine Pelle. Hun har god erfaring med at behandle en række forskellige former for patienter med afspændingsterapi. Derfor kan hun højst sandsynligt også hjælpe dig. Du kan læse mere om hende på http://trinepelle.dk/

Udover almindelige patienter, der for eksempel døjer med stress, hovedpine eller problemer med ryg eller skuldre, har hun også forløb for gravide og personer med gigt. For de gravide er der et forløb med fødselsforberedelse. Der er mange gravide, der er meget nervøse for, hvordan det skal gå til fødslen. Derfor er det en stor fordel for dig, at du arbejder med dig selv og lærer at slappe af med afspændingsterapi. 

Som gigtpatient kan du også have svært ved at slappe af, når du lider af smerter hele tiden. Der kan et forløb hos en afspændingspædagog også hjælpe dig. Det kan dels hjælpe dig til at slappe bedre af, dels kan det gøre, at du ikke har lige så mange smerter. Mange har nemlig gode erfaringer med, at deres krop bliver mere udholdende, når de har været hos en afspændingspædagog, selvom det først og fremmest er det mentale, der er fokus på. 

More articles