Skab samvær med en u-sofa

03 May 2018 Anders Lundtang Hansen

editorial

En sofa er ikke bare en sofa, og med en u sofa får du skabt nærvær og samvær for familien og vennerne, som I aldrig har oplevet det før

Når man bevæger sig over på de bløde puder på sofaen, mærker man næsten med det samme, at stemningen ændrer sig. Her er der ikke den samme tendens til en officiel og højtidelig aura, som hvis man sad til bords på nogle hårde stole.

Så når man endelig sidder i sofaen under afslappet belysning, skal man have en sofa, der indynder til, at man kommer hinanden ved både fysisk og psykisk. En u sofa gør, at man nemmere kan komme i kontakt med dem, man er samlet omkring, så man ikke er låst fast i at skulle dreje nakken af led for at snakke med de andre og have øjenkontakt med dem, der sidder i sofaen, som hvis det for eksempel var en ganske almindelig sofa, der kun havde én led.

Man føler næsten, at man sidder i en lille hyggekrog af en oase i ens u sofa, hvor man kan slappe af på en helt anden måde, end man ville gøre, hvis man sad i en standard-sofa, hvor kroppene ikke peger i retning af hinanden.

Generelt har man større mulighed for at slænge sig alene eller sammen med andre i en u sofa, for man kan placere sig på mange tænkelige måder, der både giver velvære i den fysiske krop og giver et stærkere psykisk bånd til dem, man sidder sammen med, fordi man kommer hinanden ved på en mere dybfølt og nærværende måde.

En u sofa er den ultimative tilføjelse til ens stue, hvor man gerne vil samle sig som familie eller vennegruppe, og der findes helt sikkert en sofa i en u-form, der passer til dine omgivelser og behov.

More articles