Smukke og ensartede gulve med en professionel gulvafslibning i Århus

10 September 2019 Astrid Pedersen

editorial

En gulvbelægning af massivt træ er et ubetinget aktiv for enhver type bolig. Uanset om du bor i en klassisk storby lejlighed med et dertil hørende plankegulv, eller din bolig er en storslået patricier villa, prydet af et raffineret og elegant gulv i sildebens parket, vil et trægulv altid trække opad i en ejendomsmæglers vurdering af huset eller lejlighedens værdi.

Derfor bør du passe så godt som muligt på dit lækre trægulv – også selv om det måske ikke fremstår så lækkert endda. Selv et slidt trægulv har værdi. Og med den rette behandling, kan dit trægulv faktisk komme til at stå som næsten nyt.

Mit trægulv er slidt, gråt og plettet – hvad gør jeg?

Måse kan det godt virke, som om alt håb er ude for dit før så smukke og skinnende trægulv. Nedtrådt skidt og støv trækker spor hen over gulvet, der hvor det betrædes allermest, og solens skarpe uv lys har bleget de lyse, sæbe behandlede planker til en ucharmerende gullig nuance. Gulvets overfade virker tør, og med en øget tendens til at danne splinter, som river dine strømper og sokker itu og sætter sig i fodens trædepuder. Og spilder du rødvin eller te på gulvet, kan du være sikker på, at der danner sig en ganske uafvaskelig plet.

Til alt held er det faktisk ikke så svært at få has på disse skønhedspletter. De er blot et tegn på, at det allerøverste af dit gulvs overflade er blevet slidt – ike på at hele gulvet er sanerings modent. Er træværket ellers sundt og intakt, kan gulvet med overvejende sandsynlighed sagtens reddes med en effektiv gulvafslibning – helst udført af en professionel gulvmand, og fulgt op med en plejende og beskyttende efterbehandling.

Få et godt tilbud på en gulvafslibning i Aarhus

Hos gulvkanonen.dk kan du altid få et uforpligtende tilbud på en professionel gulvafslibning.

More articles