Smukt og naturligt hår fra Label M

30 July 2019 Astrid Pedersen

editorial

Står naturlighed og frihed for kunstige tilsætningsstoffer øverst på ønskelisten, når du skal vælge produkter til vask og pleje af hår, krop og ansigt? Er det vigtigt for dig, at dine skønheds og pleje produkter i så vidt muligt omfang er fri for parabener og andre allergi fremkaldende eller hormon forstyrrende stoffer? Og elsker du den blide duft af naturlige ingredienser fra for en syntetisk? Så bør du næsten prøve de lækre hår produkter fra Label M.

Hvilke produkter fremstiller Label M?

Label M er et verdenskendt brand, som er specialiseret inden for fremstilling af produkter til hårvask, hårpleje og styling af såvel langt som kort hår. Inden for Label Ms produktlinje finder du fire kategorier, også kaldet de fire C’er: Cleanse, Condition, Create og Complete. Hvert C svarer til et trin i din hårpleje og styling procedure – og uanset om du har langt eller kort hår, kan du finde en produkt linje, som passer præcist til dine behov.

Inden for kategorien Cleanse finder du shampoo – og her er hvert enkelt produkt tilpasset de forskellige typer hår. Tyndt og fint hår, farvet og kemisk skadet hår, fedtet hår eller sart hovedbund – uanset hvilken hårtype, du har, vil du her kunne finde et produkt, som er særligt rettet imod den.

Det samme gælder for Condition produkterne, som er fremstillet med henblik på at bibringe håret glans, styrke og beskyttelse i hverdagen. Og de lækre styling produkter i Create og Complete lader dig skabe den perfekte frisure med et stærkt og naturligt hold til hverdag, uden at du skal udsætte dit hår for en kemisk behandling hver eneste gang.

Hvor kan jeg købe Label M hårprodukter?

Hos smukkere.dk finder du i den online webshop et stort og varieret udvalg af de lækre, naturlige hårprodukter fra Label M. Se dem alle på smukkere.dk

More articles