Søger du en skøn og nem måltidskasse?

12 May 2021 Anne-Mette Hansen

editorial

Der findes efterhånden mange forskellige måltidskasser. Det er blevet et ret populært koncept. Både for par, familier og enlige. Med måltidskassekoncepterne kan du nemlig få retter til alle ugens dage. Kassen indeholder de ingredienser du skal bruge samt opskrifter til tilberedning.

Det har aldrig været nemmere at lave mad selv! Vil du vide mere om måltidskasser? Læs med i denne guide og bliv klogere!

3 tips til måltidskasser

Hvordan vælger du den bedste måltidskasse? Hvad passer til netop din smag? Du får her tre gode tips til, når du skal vælge en måltidskasse.

1. Intro tilbud

Rigtig mange af de firmaer der tilbyder måltidskasser, giver dig rabat på den eller de første kasser, som du modtager. Det er en form for velkomstrabat. Og en god måde for dig at afprøve kassernes indhold på. 

Du kan benytte introtilbuddet hos de fleste firmaer uden at være bundet for en længere periode. Det vil sige, at hvis kasserne ikke lige er noget for dig, kan du blot afmelde dit abonnement igen. 

Opdag en af de mange måltidskasser på markedet her: https://www.kokkenshverdagsmad.dk/

2. Forskellige kasser og sammensat selv

De fleste firmaer tilbyder forskellige slags måltidskasser. Det kan f.eks. være en grøn kasse, en hurtig kasse, en børnefamilie kasse osv. Disse kasser er dermed sammensat af retter, der enten indeholder mange grøntsager, som er hurtige at lave eller som passer godt til dig med børn. 

Ved nogle firmaer vælger du ikke en decideret kasse. Du vælger i stedet nogle præferencer og får så tildelt retter ud fra disse. I disse tilfælde vil du også typisk kunne vælge andre retter og udskifte de retter, du er blevet tildelt. 

3. Så ofte du ønsker det…

Du behøver ikke at modtage måltidskassen hver eneste uge. Langt de fleste af virksomhederne tilbyder også levering hver anden eller hver tredje uge. Det er helt op til dig. 

More articles