Spar mange penge og skån miljøet med en luft vand varmepumpe

20 December 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er dit gamle fyr ved at stå af, og er det derfor på tide at udskifte det? Så bør du overveje at købe en varme pumpe i stedet for et nyt et af slagsen.

Hvad er fordelen ved at erstatte fyret med en varme pumpe?

Der er mange fordele forbundet med at lade en luft til vand varme pumpe erstatte dit gamle udtjente fyr. Disse fordele er primært af økonomisk art.

For dig, som gerne vil spare mange penge i forbindelse med opvarmning af familiens bolig, er en varme pumpe et oplagt valg. Du vil nemlig få meget mere for pengene med en luft/vand varme pumpe end med et gammelt udtjent fyr. Dette skyldes at en varme pumpe er mere effektiv i sin udnyttelse af den tilførte energi end eksempelvis et olie eller pillefyr.

image

Når du forbruger mindre energi sparer du penge – men du får stadig den samme mængde varme. Du kan således skrue ned for din varmeregning uden at skulle skrue ned for varmen. Og da det er op imod tre fjerdedele af din varmeregning som skæres væk er det altså en besparelse der kan mærkes.

Der ud over medfører det lavere energi forbrug mindre udledning af co2. Du giver således din og din families bolig en grønnere profil ved at skrotte fyret til fordel for en varme pumpe. Og så kan I tage varme bade med radiatoren på fuldt blus uden at få dårlig samvittighed.

Hvor kan jeg finde en billig varme pumpe?

Når du køber varme pumpe skal du være forberedt på at der er tale om en større udskrivning. Men denne vil hurtigt have tjent sig selv ind i form af besparelser. Hos Amalo kan du få den bedste rådgivning angående valg af varme pumpe samt hjælp til montering og installation. Læs mere på Amalo.dk

More articles