Spar penge og flyt ud af byen

08 March 2020 Lotte Hindsberg
image

Tanken om at skulle finde en ny bolig, især i storbyen, er noget der kan få de fleste til at se rigtig trætte ud og få pulsen godt op. Der er dog mange muligheder for at finde en god og billig bolig hvis man er villig til at flytte ud i provinsen. Der er mange gode fordele ved at vælge at kigge væk fra byen, når der skal findes en bolig. Det er muligt at få mange flere kvm for pengene og der er også muligt at spare mange penge. Statistikken viser, at det er muligt at spare op til 8000 kr. om måneden på en helt almindelig standardbolig. Læs mere her https://www.nrsb-boligselskab.dk/.

Mange andre fordele

Udover at der er mange penge at spare og du kan få langt flere kvm ved at flytte ud af storbyerne er der også mange andre fordele. Mange af provinsens kommuner går langt og yder en god service til nye og gamle borgere for at tiltrække og beholde dem. Der er langt bedre skoler og pasningsordninger og udbuddet og kvaliteten af aktiviteter er langt bedre, end hvis du bor i storbyen.

Der ydes også hjælp til at finde et nyt job i lokalområdet. Denne hjælp ydes ikke alene for at tiltrække nye borgere, men også for at tiltrække nye virksomheder, der er tiltrukket af en billigere husleje, men som ellers kan have svært ved at få kvalificeret arbejdskraft. Et samarbejde mellem virksomheder og kommunen løser dette.

Det lokale handelsliv

Der går mange historier om at det lokale handelsliv er dødt og hvis man bor på landet, er det umuligt at handle lokalt og man skal køre til store, grimme og neutrale indkøbscentre. Mange kommuner gør en stor indsats for at hjælpe det lokale handelsliv, så det er muligt at købe ind og støtte lokalt og byen ikke bliver til en spøgelsesby.

More articles