Tag en chance og prøv dig selv af med vegetarisk catering

18 August 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Bemærk, at vi ikke sagde, det skulle være vegansk catering, for det er vegetarisk catering, som vi er ude i her.

Hvis du vil forstå mere om, hvad det går ud på, så er det værd at besøge https://hansenscatering.dk/produkt/vegansk-catering-koebenhavn/ 

Du kan jo så senere “opgradere” til en vegansk udgave, hvis den her vegetariske version siger dig noget, men det er jo ikke et tvang.

Oftest finder folk ud af, at der også er nok i de vegetariske udgaver af catering, som der kan opfylde alle slags smagsløg og gøre en mæt, så der ikke er tale om kedelige salatblade i mindre portioner.

Det sidste er for resten en fordom om det vegetariske køkken, da der er kommet meget mere spændende til, og man har formået at udnytte mulighederne i de begrænsninger, som man ellers sætter for sig selv ved at have dette dogme.

Du redder planeten med vegetarisk catering

Okay, det er måske en stramning at sige, at din indsats med at vælge vegetarisk catering er nok til, at Jorden vil bestå.

Men det er bestemt et skridt i den rigtige retning, og et stort et af slagsen, for det er helt utroligt, hvor dårlig et klimaaftryk vi sætter på verden, når vi bruger kød i maden.

Og tænk dig så, når det ikke brager drejer sig om din frokost og sådan set heller ikke familiens aftensmad, men den store komsammen, hvor man ender i at spille spise måske flere hundrede mennesker af – hvor der skal være kødretter til alle!

Det er noget, som der virkelig kan mærkes i det store klimabudget, så hvis man kan sætte ind her lidt ved at vælge det vegetariske alternativ, så er man godt på vej for at gøre noget godt for kloden.

Og med tiden kan man som sagt se nærmere op, om det er muligt for en at overgå til den veganske udgave.

More articles