Tidsregistrering kan spare din virksomhed tid

16 November 2020 Cecilie Mortensen

Når det handler om tidsregistrering, så kan det være en tidskrævende proces. Det gælder især for de arbejdspladser, som ikke har smarte systemer til at samle og organisere alle de timer, der løbende skal holdes styr på. 

Der findes heldigvis gode løsninger for dem, som gerne vil have sat timeregistrering mere i system. Den løsning kan være et tidsregistreringssystem.

Hvilke muligheder er der med tidsregistrering? 

Forskellige arbejdspladser kan have forskellige ønsker til måden, der kan tidsregistreres på. Måske er det mest ideelt med en terminal med touchscreen, hvor man kan stemple sig ind og ud. Eller måske foretrækker man en system, som kan kobles på virksomhedens intranet. På den måde kan hver enkelt medarbejder altid logge sig ind og registrere alt fra tid, orlov, sygedage, overarbejde og meget mere. 

Der kan også være forskel på ønskerne til tidsregistrering, alt efter hvor mange medarbejdere man er. Derfor kan man selvfølgelig også finde løsninger, som kan tilpasses den mindre arbejdsplads og arbejdspladsen, som har ansat flere tusinde medarbejdere. 

Hvorfor er tidsregistrering vigtigt? 

Hvorfor er det, at tidsregistrering i det hele taget er vigtigt? Først og fremmest er det et must, at man har styr på medarbejdernes timer. Det kan nemlig både have en betydning for overarbejde, som skal udbetales eller at man har en finger på pulsen ift. sygedage eller afholdte feriedage. 

En anden god grund til at få tidsregistrering er, at det kan spare virksomheden rigtig meget tid. Forestil dig bare, hvis virksomheden manuelt skulle ind og indtaste samtlige medarbejderes arbejdstimer. Det kunne nærmest kræve flere fuldtidsstillinger i sig selv. 

Med tidsregistrering har man hele tiden en finger på pulsen ift. de timer, der bruges på og udenfor arbejdspladsen. Og hvorfor ikke køre det i smarte systemer, når det kan lette hverdagens arbejde betydeligt? Du kan også blive klogere her på mulighederne med tidsregistrering: http://www.anca.dk/.

More articles