Vælg det rette parkeringsfirma

29 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du brug for hjælp til at undgå uretmæssig eller hensynsløs parkering på dine private parkeringspladser? Så kan du med fordel kontakte KbhPark.

KbhPark er et privat parkeringsselskab, som siden 2012 har udbudt fleksible og kundevenlige parkeringsløsninger for en stor portefølje af glade og tilfredse kunder. KbhPark varetager parkeringskontrol for boligselskaber, private erhvervsvirksomheder og indkøbscentre samt ejer- og andelsboligforeninger over hele Sjælland og over dele af Fyn og Jylland.

Med KbhPark som dit parkeringsselskab kan du være sikker på, at der er orden i sagerne, hvad angår parkering på dine private parkeringspladser. Og KbhPark vil selvfølgelig altid bestræbe sig på at tilrette en parkeringsløsning, så den passer præcist til dine ønsker og præferencer – dine parkeringspladser, dine regler!

Solidt og gensidigt samarbejde med KbhPark

Hos KbhPark lægges der vægt på fuld gennemsigtighed og fleksibilitet i parkeringsløsningen. Det er vigtigt for KbhPark, at kunden har medindflydelse på, hvorledes denne løsning bliver tilrettelagt – og at kunden har motivation for selv at være med til at udvikle løsningen.

Derfor kan du roligt regne med at KbhPark altid er lydhør over for dine ønsker, ideer og præferencer – og at du altid selv vil have fuld adgang til administrationen af dine parkeringspladser. Samtidig arbejder KbhPark aldrig med lange og tunge kontrakter, men med gensidige aftaler som kan opsiges af begge parter med kort varsel.

Omkostningsfri parkeringsservice med KbhPark

Når du indgår i et samarbejde med KbhPark er det ganske omkostningsfrit. KbhPark forestår etablering og drift af den daglige parkeringskontrol samt opsætning af skilte og betalingsanlæg.

KbhPark varetager også opgaven med udarbejdelse af såvel fast parkeringstilladelser samt gæstetilladelser og udstedelse af parkeringsafgift samt håndtering af klager. Og så kan du roligt regne med, at dine parkeringspladser er i trygge og professionelle hænder, når du vælger KbhPark som dit parkeringsfirma. Kontakt KbhPark via hjemmesiden https://www.kbhpark.dk/ 

More articles