Vælg en lækker ergonomisk Herman Miller kontorstol

25 August 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal hjemmekontoret opgraderes med en lækker kontorstol i professionel standard? Så bør du vælge en kontorstol fra designer brandet Herman Miller.

Hvorfor skal jeg købe en Herman Miller stol?

En Herman Miller kontorstol er en investering i dit helbred – så enkelt kan det siges.

Med en Herman Miller stol skåner du din ryg i de mange timer du tilbringer i siddende stilling hver eneste dag. En Herman Miller stol er en sand fornøjelse at sidde i. Og dette gælder uanset hvilken model du vælger.

Der er nemlig mange andre Herman Miller modeller på markedet end den klassiske Herman Miller Aeron, som har vundet berømmelse og anerkendelse over hele verden.

Den lækre Herman Miller Aeron er selvfølgelig stadig at regne som limousinen blandt kontorstole. Men finder du den forholdsvis store kontorstol lidt for imposant er der masser af alternativer i Herman Miller kollektionen.

Vælg en Herman Miller Mirra – et fint alternativ til en Herman Miller Aeron

Herman Miller Mirra og efterfølgeren Herman Miller Mirra 2 er glimrende kontorstole som er knap så bombastiske i deres udtryk som Herman Miller Aeron.

Herman Miller Mirra kan prale af et lignende ergonomisk design, masser af justerings og indstillings muligheder, et lækkert net baseret sæde og ryg som giver den bedste støtte til ryg og lænd, og selvfølgelig et holdbart design.

Du kan have glæde af din Herman Miller Mirra i mange år. Og en refurbished model af Herman Miller Mirra eller Herman Miller Mirra 2 kan erhverves til en brøkdel af stolens nypris.

Hvor kan jeg finde en billig Herman Miller Mirra kontorstol?

Hos ValueShop kan du finde top istandsatte versioner af de lækre Herman Miller stole, her under Herman Miller Mirra og Herman Miller Mirra 2. Du kan bestille din nye kontorstol direkte fra hjemmesiden – klik ind og læs mere på ValueShop.dk

More articles