Vælg selv firmajulegaver er et hit!

22 October 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Hvem drømmer ikke om at vælge sin helt egen julegave? Nu kan du opfylde den drøm for dine dedikerede medarbejdere. Du slår to fluer med et smæk – du slipper nemlig også for at udtænke en masse idéer til årets julegave til dine medarbejdere – smart ikke?

Men hvordan fungerer vælg selv firmajulegaver? Hvor køber du dem? Læs med i denne guide og få svar på dine spørgsmål.

Sådan fungerer vælg selv firmajulegaver

Det er faktisk rent nemt med de dér vælg selv firmajulegaver. Alt du skal gøre, er at finde den portal, hvor du vil købe dem, og så er der altså få klik herfra og til du er i mål med årets firmajulegave. 

Der findes efterhånden et væld af virksomheder, der forhandler firmajulegaver. Mange af dem kører med konceptet “vælg selv gaver”. 

Du skal derfor blot vælge et beløb på deres side, som dine medarbejdere kan vælge gave for. Typisk har de nogle forskellige intervaller, der gør, at du også kan se nærmere på, hvad dine medarbejdere rent faktisk kan vælge. 

Dine medarbejdere får så et form for gavebevis, typisk med en kode de skal indtaste online, for at kunne vælge deres gave. 

Hvad kan dine medarbejdere vælge?

De her virksomheder med vælg selv gaver har ofte et bredt udvalg. De har gaver i alle prisklasser og utrolig meget at vælge mellem. 

Nogle af de typiske ting er ofte:

* Isenkram, brugskunst og andre ting til hjemmet

* Elektronik som hovedtelefoner, radio, spil osv.

* Grilludstyr, haveredskaber, sports- og andet fritidsudstyr.

* Vin, alkohol, slik, chokolade osv.

* Julekalendere (hvis du vil glæde dine medarbejde i hele december måned)

* og meget andet..

Du kan udforske udvalget online ved at besøge nogle af de portaler, der forhandler firmajulegaver. Vælg den som du synes har det bedste udvalg og flest relevante gaveidéer til dine medarbejdere. Der er mange muligheder! 

More articles