Når du skal vælge en lampe til et rum, er der gode muligheder for dig for, at du kan vælge en væglampe. Det er nemlig en type af lampe, der passer rigtig godt ind i alle rum. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den helt rigtige til dit behov. I denne artikel kommer vi ind på hvilke rum, hvor det kan være særligt smart for dig at bruge en væglampe. 

1. Stuen

Over din yndlingslænestol i stuen er det oplagt, at du hænger en væglampe op. Det gør, at du kan få et godt lys, når du sidder og læser eller laver håndarbejde i stolen. I begge tilfælde er det vigtigt, at du tager hensyn til dine øjne. Du kan hurtigt komme til at overanstrenge dem, hvis du sidder og læser eller strikker ved for svagt lys. 

2. På badeværelse

Mange har bare en loftslampe på badeværelset. Det er selvfølgelig også den vigtigste i forhold til at få et godt overordnet lys. Men når du skal bruge spejlet til at fjerne hår eller urenheder i ansigtet, kan det være rart, at du har et bedre lys. Ved at hænge en væglampe på væggen ved siden af spejlet, har du netop mulighed for det. 

3. I soveværelset

I soveværelset er en væglampe en oplagt mulighede at have hængende over sengen som en læselampe. Det gør, at du ikke behøver at bruge plads på at have et natbord med en lampe stående. Du kan dermed få noget mere plads i soveværelset. Samtidig kan væglampen være med til at gøre, at du får et godt lys, når du for eksempel ligger og læser om aftenen. Det er vigtigt for dig at prioritere det, præcis som når du sidder og læser i stuen. 

Artiklen er skrevet i samarbejde med webshoppen andlight.dk. De har et stort udvalg af designerlamper, deriblandt mange væglamper. Læs mere på https://andlight.dk/shop/vaeglamper-179c1.html